Yönetimin Yazısı

Değerli Veliler;

Okul öncesi eğitim, insan yaşamının ilk altı yılını kapsayan, hayata dair tüm bilgi, beceri ve tutumların şekillendiği önemli bir süreçtir. Okul ve aileler olarak bizlere düşen en büyük sorumluluk, çocuklarımızı, yeni adım attıkları bu yolda desteklemek ve iyi bir yol arkadaşı olmaktır. Okulumuzda Atatürk İlke ve İnkılaplarının ışığında, çağdaş dünyaya ışık tutan bir eğitim anlayışı ile gelişimin bir bütün olduğu bilincinden yola çıkarak öğrencilerimizin, araştıran, sorgulayan ve ilkeli bireyler olarak yetişmelerine olanak tanıyan PYP Sorgulama Programı uygulanmaktadır.

PYP Sorgulama Programı ile her öğrencimizin, evrensel değerlere sahip, değişen dünyaya uyum sağlayabilen, sağlıklı düşünebilen, rahat iletişim kurabilen bireyler olarak hayata hazırlanmalarını amaçlamaktayız. Eğitim kadromuz, bu bilinçle hareket etmekte ve üstlendiği misyonu en iyi biçimde yerine getirebilme çabası göstermektedir. Sürekli gelişen ve değişen dünyada var olabilmek, hatta var olan dünyayı yeniden şekillendirebilecek yaratıcı düşüncelere sahip olabilmek için hep birlikte çıktığımız bu eğitim yolculuğunda aramızdaki saygı ve sevgi bağları, başarımızın temelini oluşturacaktır. Doğruyu isteyerek, iyiye tutunarak, birbirimize saygımızı kaybetmeyerek daima gelişeceğiz. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize başarılı bir eğitim - öğretim yılı dileriz.

Okul Yönetimi

Bu sayfa en son 2015-10-10 14:47:46 tarihinde güncellenmiştir.