Okula Gidiş Geliş

Sabah Okula Geliş

Her öğrenci kendisi için belirlenen servis geliş saatinden 5 dakika önce servisi beklediği yerde hazır olur.

Servisin 10 dakikadan fazla gecikmesi ve/veya gelmemesi durumunda okulla irtibata geçilir (Öğrenci veya veli).

Okulumuza servisle veya kendi imkanları ile gelen öğrencilerin normal şartlarda en geç 08.30’da okulda olmaları gereklidir.

Gün içerisinde velinin izni olmadan öğrencilerin tek başına okuldan ayrılmalarına izin verilmez.

Akşam Okuldan Çıkış

Servis kullanan öğrenciler, çıkış zili çaldıktan sonra en kısa sürede servislerde yerlerini alır (Çıkış zili: 16:20 / Serviste hazır bulunma: 16:30).

Herhangi bir sebeple okulda kalacak veya dönüşte servisi kullanmayacak olan öğrenciler servis sorumlusuna ve/veya servis şoförüne bilgi verir.

Bu sayfa en son 2016-10-21 11:32:34 tarihinde güncellenmiştir.