Okul Servisleri
  • Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’nin 7. maddesi doğrultusunda Okul Aile Birliğimiz ve Okul Yönetimi, 2017-2018 eğitim öğretim yılı için Soylar Turizm ile anlaşma yapmıştır.
  • Araçlarda, her öğrenci için yaşına uygun emniyet kemerli bir koltuk bulunmaktadır. Her araçta koltuk kaza sigortası bulunmaktadır.
  • Araçlar, belli aralıklarla başta trafik muayenesi olmak üzere yola çıkmak için gerekli tüm denetimlerden geçerler.
  • Servis araçlarında görevli Hostes bulunmaktadır. Öğrencilerin servise biniş saatinden 5 dk. Öncesinde veli aranarak, bineceği durakta hazır olması istenmektedir.
  • Araçların ve öğrencilerin okula giriş ve çıkış saatleri her gün okul yönetimi tarafından kontrol edilmektedir.
  • Servis araçları ve servis hizmeti, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi standartlarına ve Ulaştırma Bakanlığı Okul Servisi Hizmet Yönetmeliği’ne göre düzenli olarak kontrol edilmektedir.
  • Tüm servis araçlarında, GPRS donanımı mevcut olup, bu sayede servis araçları sürekli olarak takip edilebilmektedirler.
  • Servis şirketi her veliye aracın plaka numarasını, şirketin telefon numaraları ile şoför ve hostesin isimlerini, iletişim bilgilerini vermektedir.
  • Tüm servis şoförleri Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ‘’ Okul servis araçları şoförlerinin eğitim semineri’’ ne katılmış olup, sertifikalandırılmışlardır.
  • Servis araçları ile ilgili görüş ve önerileriniz için okul yönetimi ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Servis Bürosu İletişim Bilgileri

SOYLAR TURİZM
(
Cumhuriyet Mah. Turgut Özal Bulvarı Beyazgül 1 Sok. No:1 Beykent, Büyükçekmece – İSTANBUL)

Tel: 0212 610 33 03 Pbx
Fax:

E-Posta:  info@soylarturizm.com.tr

Bu sayfa en son 2017-09-27 20:25:22 tarihinde güncellenmiştir.