Okul Kıyafetleri
  • Anaokumuzda, özel günler ve kutlamalar haricindeki günlerde, öğrencilerimizin günlük okul akışı içerisinde tişört, tayt, pantolon, yumuşak tabanlı ve tercihen bağcıksız spor ayakkabıdan oluşan rahat ve sade kıyafetler giymeleri önerilmektedir. Çocukların rahat kıyafet ve ayakkabılarla okula gelmeleri onların kendine kendine giyinebilme becerilerini olumlu yönde etkileyecek olup bu konuda sorumluluk almalarını kolaylaştıracaktır.

• Öğrencimizin çantasında sürekli olarak içinde bulunulan mevsim şartlarına göre yedek kıyafetleri bulunması önemlidir.

• Kız öğrencilerimizin saçlarını tokalarla toplamaları saç temizliği, hijyen ve gün boyu rahat edebilmeleri için önemlidir. Bununla birlikte saça takılan toka sayısı fazla olmamalıdır.

• Özellikle Türk halk oyunları, yüzme, beden eğitimi, dans ve gezi gözlem etkinliklerinin yapıldığı günlerde öğrencilerimizin derslere okulun logolu eşofman takılımı ile katılmaları gerekmektedir. Okul eşofmanlarına ve diğer giysilere öğrencinin ismi ve soy ismi işlenmesi gerekmektedir.

• İsim işlenmemiş kıyafetler bulunduğunda, bir ay süreyle okul yemekhanesenin önünde bulunan Kayıp Eşya Kutuları nda saklanacaktır.

Bu sayfa en son 2015-10-13 15:05:43 tarihinde güncellenmiştir.