Ürün Dosyası Çalışmaları

Ürün dosyası öğrencinin yaşadığı sistem içinde öğrendiklerinden, ilgi ve becerilerden, sanat çalışmaları ya da fen deneylerinden ve daha pek çok şeyden bazı örnekleri seçip, anne-babasına kendi ağzı, aklı, yüreği ve bilgisiyle sunduğu ya da sergilediği çalışmadır.

Anaokulumuzda uygulanan portfolya uygulamaları ile öğrencimizi motive etmeye, öğrenme sorumluluğunu almaya ve düşünmeye sevk etmeyi amaçlıyoruz. Portfolya değerlendirmeleri ile sonucun değil, bizleri sonuca götüren sürecin değerlendirmesi sağlanmaktadır. Okulumuzda portfolya uygulamaları 2. dönem gerçekleştirilmekte, bu değerlendirme için velilerimiz okula davet edilmekte, yaklaşık 30 dakika süren portfolya sunumları ile çocukların gelişimlerini yakından görme ve değerlendirme fırsatı elde etmektedir.

Bu sayfa en son 2013-06-17 11:14:52 tarihinde güncellenmiştir.