Kulüplerimiz

2017-2018
KULÜP FORMU

KULÜPLERİMİZ

1-MODERN DANS KULÜBÜMÜZDE HEDEFİMİZ; Çocukların fiziksel gelişiminin yanında psikolojik ve sosyal yönden gelişimine de katkıda bulunarak, çocuğun özgüvenini ve sorumluluk alma duygusunu güçlendirmektir. Ayrıca; denge, kuvvet, çabukluk, esneklik, el-göz/sinir-kas koordinasyonu, kontrol ve bedenini bilinçli bir şekilde kullanabilme yeteneği kazandırmaktır.(KULÜBÜMÜZ ÜCRETLİDİR)

2-BALE KULÜBÜMÜZDE HEDEFİMİZ; Bale Kulübünde yapılan Egzersizler sayesinde kazanılan esneklik, sağlamlık ve zarafetin yanı sıra, öğrencilerimizde; sosyal iletişimin, özgüvenin ve kendisini ifade etme becerisinin gelişmesine katkı sağlar.

3-GÖRSEL SANATLAR KULÜBÜ HEDEFİMİZ; Güzel sanatların yaşamdaki yerini ve önemini yaşayarak kavratmak, öğrencilerin düşünmelerini ve araştırmalarını sağlayarak yaratıcılıklarını ve estetik duygularını geliştirmektir. Öğrencilerimiz Düşle ve Yarat Atölyesinde; çeşitli boyalar ve artık materyaller kullanarak oluşturdukları ürünler ile sanatsal yaratma olgularını geliştireceklerdir.

4-RİTM VE ORFF KULÜBÜMÜZDEKİ HEDEFİMİZ; Yeni, farklı ezgiler ve şarkılar öğrenerek,  beden perküsyonu, davul, tef, marakas, zil, darbuka gibi ritim çalgılarıyla ritim çalışmaları yaparak öğrencilerimizin işitme, dokunma ve görme duyularını aynı anda harekete geçirip bilişsel fonksiyonlarının gelişimine katkıda bulunmak, onların sosyalleşmelerini üretken ve yaratıcı olmalarına fırsat sağlamaktır.

5-MAGIC STORY CLUP İLE HEDEFİMİZ; İngilizce Masallar ve hikâyelerden yola çıkarak çocukta var olan potansiyeli harekete geçirmek, yaratma cesareti sağlamak, estetik algılarını, moral değerlerini, sanat anlayışlarını ve hayal güçlerini geliştirmektir. Ayrıca; eleştirel düşünme, olayları değerlendirme, grupla karar verme ve yeni çözümler üretme yeteneğini en üst seviyeye çıkartırken, bunun neticesi olarak da; sosyal gelişim, birlikte çalışma, iletişim kurma, problem çözme, dili etkin kullanma, dinleme ve empati kurma becerileri de gelişmiş olur.

Kulüp çalışmaları başladıktan sonra değişiklik talepleriniz, Sınıf Öğretmeni ve Rehberlik Servisi tarafından uygun görülür ve kontenjan sınırları içinde olursa bir kez değişiklik olmak kaydıyla yapılabilir. Değişiklik taleplerinizi 2 hafta içinde Sınıf Öğretmenine bildirmenizi rica ederiz. Hafta içi Kulüp etkinliklerimiz Çarşamba günleri 6.ders saatinde yapılacaktır.

HAFTA İÇİ KULÜPLERİMİZ: 04.10.2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.

Bu sayfa en son 2017-09-27 23:35:37 tarihinde güncellenmiştir.