K12NET

Sayın Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

Sizlere en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiş olan kurumumuz, eğitimindeki gelişmeleri yakından izleyebilmeniz için internet tabanlı bir sistem kullanmaya başlamıştır. K12NET isimli sistem Amerika ve İngiltere'de kullanılmakta olup ülkemizde bir ilktir.

Sınavlarda başarılı olmanın yolu hem evde hem de okulda yakın ilgi görmeye bağlıdır. Bu sistem sayesinde bizler her öğrencimizin eğitim durumunu detaylı bir şekilde inceleyebiliyor ve tek tek bütün öğrencilerimizin eksik olduğu konu ve dersleri kolaylıkla görerek ek dersler ve etütlerle telafi edebiliyoruz.

K12NET ile hakkınızdaki en son eğitim bilgilerine istediğiniz zaman istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan https://beykent.k12net.com sitesine bağlanarak, size özel kullanıcı adı ve şifreyle sisteme bağlanmaktır.

Sistemi kullanarak:

Deneme Sınavı Sonuçları, Ders Programı, Öğretmenleri, Devamsızlıkları, Kişisel Gelişimi, Rehberlik İşlemleri Etüt İşlemleri bilgilerine anında ulaşabilirsiniz. Bununla beraber okulumuzun yöneticileri, rehberlik birimi ve öğretmenleri ile haberleşebilirsiniz.

Bu sayfa en son 2015-10-27 12:48:12 tarihinde güncellenmiştir.