Google Plus

Sayın Velilerimiz,

"Eğitime yapılan yatırım, insana yapılan yatırımdır." düşüncesinden hareketle her geçen gün teknolojik altyapısını güçlendiren Beykent Okulları, Google+ uygulamasıyla veli ve öğrenci iletişimini en üst düzeyde gerçekleştirmektedir. Sosyal medya ortamı olan uygulama sayesinde öğrencilerinizin etkinlik fotoğraf ve videolarını takip edebilir, içerikleri indirebilir ve yorumlar yapabilirsiniz. Beykent Okulları  Google plus’ı ne amaçla kullanmaktadır?

• Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin fotoğraf ve videolarını paylaşmak

Velilerimiz ile iletişime geçerek Google+ üzerinden velilere özel çerçeve oluşturarak sadece onların görebileceği paylaşımlar yapıyoruz. Örneğin; “4-A sınıfı Velileri” şeklinde bir çerçeve oluşturarak onlara toplantılarla, ders içi ve dışı etkinliklerle ilgili durumlarla ilgili paylaşımlarda bulunuyoruz.

• Eğitsel Animasyonlar Paylaşmak

Beykent okulları Multimedya Google+ adresimizden eğitsel video ve  GIF uzantılı animasyonları paylaşarak, öğrencilerin statik görseller yerine hareketli görselleri paylaşarak öğrencilerimizin tam olarak öğrenmesine olanak sağlamış oluyoruz.

• Hangout ile öğrenciler birlikte  proje çalışması yapabilir

Google Hangout üzerinden videolu konferans yaparak kişilerle birlikte Google Dökümanları üzerinden düzenlemeler yapabiliyoruz. Öğrencilerinizin projelerini Hangout konferansındayken kontrol edebiliyoruz.

Etkinliklerde çekilen fotoğraf ve videolara erişmek için yapmanız gereken, herhangi bir bilgisayardan İstanbul Okulları için http://istanbulbeykentokullari.beykent.k12.tr/, Edirne Okulları için "http://moodleedirne.beykent.k12.tr",  MOODLE sitesine girerek derslerle ilgili alanlardan ulaşabilir veya google + hesabınızdan Edirne Okulları için  “EDİRNE BEYKENT OKULLARI MULTİMEDYA” İstanbul okulları için “İstanbul Beykent Okulları” adreslerini çevrelerinize eklemeniz gerekmektedir. Google + uygulaması hakkında hazırlanmış eğitim içeriğine tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu sayfa en son 2015-10-12 16:30:01 tarihinde güncellenmiştir.