BEYKENT OKULLARINDA BİR İLK DAHA
Beykent Koleji Spor Kulübü çatısı altında Hokey Takımı resmi olarak kurulmuştur. Aynı zamanda okul takımı olarak da müsabakalarda boy gösterecek olan takımımız, İstanbul şampiyonasına ve Türkiye finallerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yeni kurulmasına rağmen çok yetenekli oyunculara sahip olan takımımız, seyir keyfi yüksek ve kaliteli maçlar ortaya koymak için antrenmanlarına başladı. Takımımızın kuruluş sürecinde katkısı büyük olan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı sayın Sadık KARAKAN'a, Türkiye Hokey Federasyonu Genel Sekreteri sayın kıvanç HÜRDOĞAN'a Kurucu Temsilcimiz sayın Fatma GÜNAL'a Beykent Koleji Spor klubü Yönetim Kurulu Başkanı ve Okul Müdürü sayın Metin USTA'ya Türkiye Hokey Milli Takımı sporcularından ve aynı zamanda Uluslararası Hokey hakemlerimizden sayın Esin Öztürk POLAT'a ve eşi sayın Barış POLAT'a Beykent Koleji Spor Kulübü Koordinatörü sayın Mehmet Özgür YILDIRIM 'A ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz sayın Evrim EKEN'e Beykent ailesi olarak teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.
Bu haber en son 2014-01-08 17:42:30 tarihinde güncellenmiştir.