2016-2017 MEZUNİYET TÖRENİMİZ
Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Mustafa Kemal ATATÜRK

Kurulduğu 1990 yılından beri İstanbul Büyükçekmece’de sayısız başarılara imza atan Beykent Okulları, mezuniyet törenini 26 Mayıs Cuma günü gerçekleştirmiştir. Törende öğretmenler ve veliler, gözbebeği olan öğrencilerini geleceğe hazırlamış olmanın haklı gururunu yaşamışlardır. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Levent Ürer’in katılımları ile Beykent Üniversitesi Ayazağa kampüsünde gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle Ortaokulumuzun, Anadolu, Fen ve Sosyal Bilimler Liselerimizin değerli öğrencileri mezun olmuştur. Mezun olan bütün öğrencilerimize cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün açtığı eğitim yolundan ayrılmamalarını tavsiye ederek bundan sonraki eğitim hayatlarında Beykent ailesi olarak başarılar dileriz.

Bu haber en son 2017-06-05 12:03:48 tarihinde güncellenmiştir.