MİSYONUMUZ

Beden ve ruh bütünlüğünün, akıl ve spor ile yürütüldüğü toplumlar tarih boyunca her zaman diri, gelişkin ve öncü uygarlıklar olma özelliğini korurlar. Beykent spor kulübünün düşünce temelinde, modern dünya anlayışını benimseyen akılcı, ileri görüşlü nesillerin sürdürülmesi ideali bulunuyor.

Günümüzün gerektirdiği IQ başarısına ek olarak, yüksek EQ başarısına sahip, sporcu kimliği sağlam, insani değerleri bilen, temiz, dürüst, ahlaklı ve disiplinli sporcular yetiştirmek amaçlarımızdandır.

Bu doğrultuda, çağdaş spor düzeyine yön vermek, global büyümeye katılmak kulübün misyonunu oluşturmaktadır.

KULÜP YÖNETİMİ

YÜCEL BALKANLI
KULÜP BAŞKANI

CİHAN KESKİN
SPOR KOORDİNATÖRÜ

ANTRENÖRLERİMİZ

CİHAN KESKİN

GÖKMEN KARAAHMETOĞLU

Bu sayfa en son 2018-03-20 08:27:59 tarihinde güncellenmiştir.