Kurucumuz

ADEM ÇELİK

1946 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğmuştur. İş hayatına 1963 yılında inşaat sektöründe başlamış bu
sektörde başarılı çalışmalar yapmıştır. Başarılı çalışmalarıyla gerek özel sektörde gerekse devlet sektöründe
saygınlık kazanmıştır.

1990 yılında inşaat sektöründeki yoğun çalışmalarının yanı sıra eğitim sektöründe de büyük bir atılıma
girmiştir. Günümüzün büyüyen Türkiye’sinde çözüm bekleyen sorunların ancak eğitimle giderileceğine
inanmıştır. Adem Çelik eğitimdeki bu atılımı gerçekleştirirken toplumsal değerleri koruyabilen 2000’li yılların bilgi çağına ulaşabilen gençlerin yetişmesine olanak sağlamıştır. Genç kuşağa en iyi eğitim ve çalışma ortamı hazırlayarak insanlık ve vatandaşlık görevini yerine getirmiştir.

‘’ Cehalet tüm kötülüklerin anasıdır.’’ sözünü ilke edinen Adem Çelik bu amaçla anaokulundan başlayarak ilköğretim okulu, lise ve üniversite de dahil olmak üzere kusursuz bir eğitim zinciri kurmuştur. İstanbul’daki Beykent Eğitim Kurumlarının yanında Edirne’de hizmete soktuğu anaokulu, ilköğretim ve lise binalarını yaparak Beykent Eğitim Kurumlarının kuruculuğunu ve işletmeciliğini üstlenmiştir. Yapılan bu özel okullara paralel olarak İstanbul’da kendi adına 16 derslikli bir ilköğretim okulu yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı’na hibe etmiştir.

Bu eğitim kurumları ile gurur duyan Adem Çelik gençlerimizin yalnız Türk toplumuna değil insanlığın da etkili bir üyesi olabilmesi için her türlü olanakları sağlamaya hazırdır.

Beykent Eğitim Kurumlarından mezun olan her genç için mutluluk duyan Adem Çelik eğitim alanındaki her türlü tekniği hemen Beykent Eğitim Kurumlarında uygulamaya koymaktadır. Ömrünün sonuna kadar çağdaş bilgiye ulaşmak için gerekli katkılarına devam edecektir.

Kurucumuz Sayın Adem Çelik’e sağlık ve başarı diliyoruz.

Bu sayfa en son 2015-10-02 09:30:37 tarihinde güncellenmiştir.