Robotik Kodlama

Özel Beykent Kolejleri öğrencilerine 21.yüzyıl becerilerini kazandırmak için STEM tabanlı robotik kodlama eğitimi 1. sınıftan 10. sınıf düzeyine kadar yapılmaktadır. STEM; Science (Fen), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) alanlarında uyumlu bir şekilde çalışıp, ortak ürünler ortaya çıkartarak, problem çözme, eleştirel düşünme, yaratıcılık, sorgulama gibi becerileri kazandıklarını, yapılan Kodlama etkinlikleri sayesinde herkesin kod yazmasını sağlayarak, zihinsel becerilerini güçlendirmesini sağlayabilir, hayatında önemli farklar yaratmasına yardımcı olabilir. Ayrıca  5-6. sınıf düzeylerinde blogger ve wordpress uygulamalarını kullanarak kişisel blog ve web sayfası hazırlama eğitimleri verilir.

Bu sayfa en son 2018-03-20 10:43:18 tarihinde güncellenmiştir.